O PODJETJU

Več kot 15 let izkušenj.


IMPEDANCA

Razvoj, proizvodnja in testiranje elektronskih vezij in podsklopov
je glavna dejavnost podjetja Impedanca.

Prepoznavni smo kot eno izmed tehnološko naprednejših podjetij v Sloveniji in v širši okolici, saj naš poslovni model sloni na ponujanju celostne rešitve na ključ.

Izkušena ekipa strokovnjakov, zmogljiva programska oprema in sodobni strojni park nam namrec omogocajo prevzemanje vseh kljucnih procesov v fazi izdelave tiskanih vezij in elektronskih sklopov – razvoja, proizvodnje, mehanske sestave, testiranja ter pakiranja s predložitvijo navodil za uporabo.

Več o naši celostni rešitvi preberite tukaj.

Poslovna pot podjetja se je pričela v letu 2004, kar pomeni, da beležimo že več kot 15 let izkušenj s področja.

Glavna gonila uspešnosti poslovanja podjetja so ciljna usmerjenost vodstva, strokovna podkovanost kadra, spodbujanje dodatnega izobraževanja in stalno vlaganje v nadgradnjo strojne in programske opreme.

Zagotavljanje kakovosti je ena izmed temeljnih vrednot podjetja.

Poslovanje podjetja je certificirano skladno z ISO 9001:2015 standardom. Ob tem je v kulturi podjetja zakoreninjeno upoštevanje smernic zelenega poslovanja, trajnostnega razvoja in energetsko ucinkovite proizvodnje. Potrjujemo jih s pridobljenim ISO 14001:2015 standardom.

Prav tako je podjetje lastnik dveh TÜV certifikatov. Slednja dokazujete, da sta sistema vodenja podjetja Impedanca po EN ISO 9001 in EN ISO 14001 v skladu s standardom za podrocje razvoja in proizvodnje elektronskih sklopov ter distribucije elektronskih komponent.

Trgovina

Distribucija elektronskih komponent priznanih ponudnikov.

Ob lastnem razvoju in proizvodnji tiskanih vezij, se v podjetju ukvarjamo tudi z distribucijo elektronskih komponent priznanih ponudnikov.

Zaradi dobrih odnosov z dobavitelji in zanesljive nabavne verige lahko priskrbimo širok spekter različnih elektronskih komponent za naše naročnike, ki se večinoma uvrščajo med trgovce z elektronskimi komponentami, razvijalce elektronskih vezij, servisne delavnice, samostojne raziskovalce in hobi elektronike.


Spletna trgovina

Imate vprašanje?

Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili.


+386 (0)2 606 00 12
info@impedanca.si

   


Strinjam se z obdelavo osebnih podatkov.